Aşdağul Şehit Mahsuni Türkmen Ortaokulu

Telefon : (0364)496 60 30
WEB https://astavulortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler Mah.Mezarlık Yolu Sok. No8 Aştavul Beldesi Ortaköy/ÇORUM
VİZYON : Aşdavul Şehit Mahsuni Türkmen Ortaokulu olarak: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak,karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı,çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak,teknolojik imkanlara,başta öğrencilerimiz olmak üzere,eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak,bu konuda öncülük etmek,durağan değil,kendini ve etrafını yenileyen,yenilerken de kendi değerlerini de korumayı bilen nesiller yetiştirmek.
MİSYON : Aşdavul Şehit Mahsuni Türkmen Ortaokulu olarak: Biz;Bütün öğrencilerimizin öğrenimlerini sağlamak,onların bilgili,becerikli,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.Amacımız; sevgi,saygı ,şiddetten uzak güven ortamında ´´başarma azmi´´ ve ´´geleceği şekillendirme sorumluluğu´´ ile doğruya ulaşmak için çalışmak,sürekli gelişerek öncü olmaktır.
BAŞARILAR : Son Yıllarda okulumuzun akademik başarısında hissedilir başarılar oluşmuştur.Burslu öğrenci sayımız 10 olmuştur. 2 öğrencimiz fen lisesine yerleşmiştir.Anadolu lisesi ve sağlık meslek lisesinde okuyan öğrenci sayımız peryodik olarak artmıştır.

Saatler : 08:20- 15:15
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis : Öğretmenler çoğunlukla ilden servisle gelmektedir.
Ulaşım : Ulaşım özel minibüsler ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yerleşim yeri olarak küçük bir beldede bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 5 km, İL MERKEZİNE 58 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Voleybol, Futbol, Masa Tenisi, Basketbol